De voordelen voor verkopers

We zijn er voor jou. Heb je een webshop? Een koffie-groothandel? Je eigen branderij met mooie specialty bonen? Fête du Café is het podium om jouw merk, jouw smaken, jouw bonen en capsules te presenteren aan een toegewijd publiek van koffieliefhebbers. Fête du Café opent de deuren naar nieuwe markten voor koffiebranders, groothandels en webshops, voor lokale helden en grote merken. We werken aan jouw groei en een stevige positie op de koffiemarkt in Nederland en daarbuiten.

Beginnen zonder risico

Het enige risico dat je loopt, is dat je wat verkoopt. Want we vragen € 0,00 investering. Geen opstartkosten, geen registratiekosten. Je betaalt alleen een commissie als je iets verkoopt. Het is dus eigenlijk een nul-risico, win-win voorstel. Wij doen de sales & marketing, jij vangt de orders op en stuurt het pakketje naar de klant. 

Fanatiek koffiepubliek

Fête du Café is er speciaal voor aficionado’s van over de hele wereld. Een podium door en voor koffieliefhebbers. Je kunt er dus zeker van zijn dat bezoekers van Fête du Café allemaal koffieliefhebbers en cafeïnejunkies zijn. Een toegewijd publiek dat klaar staat om jouw speciale smaken en melanges te proberen en te kopen.

  1. Geen opstartkosten, geen abonnement
  2. Een toegewijd publiek, ready to try and buy
  3. Marketing en promotie van jouw merk
  4. Samen bouwen aan de grootste koffiegemeenschap van Europa 

Het is jouw show

Misschien ben je wel het best bewaarde geheim ter wereld. Daarom hebben we een koffietheater gecreëerd en is het podium voor jou. Het is jouw show. Fête du Café plaatst jou in het middelpunt van de aandacht in onze advertenties, mediacampagnes, nieuwsbrieven en persberichten. 

De familie koffie

Fête du Café is de plek waar we onze gemeenschappelijke passie delen voor het vloeibare goud dat onze dag op gang brengt. Hier worden vreemden vrienden en start-ups worden de nieuwe helden. Hier zijn we een familie, die smaken, kleuren en ervaringen deelt. Dus pak een stoel een schuif aan.