Over Fête du Café 

We zijn gepassioneerd over koffie. Over koffiebonen, geroosterd door lokale helden, over de koffiecapsules die je gebruikt om je maandagochtenden (of elke andere dag van de week) van brandstof te voorzien, en over die geweldige koffiemachines die het zwarte goud produceren.

Wij zijn Fête du Café gestart om je een festival van koffie te brengen, om een gemeenschap van koffieliefhebbers, branders en brouwers, en koffiehandelaren van over de hele wereld te creëren. We brengen je de beste kwaliteit koffiebonen en de goedkoopste koffiecapsules, van lokale branders en de grote merken.

Jouw koffieavontuur begint bij Fête du Café, ontdek de wereld van koffie, probeer prikkelende koffiemerken, perfecte koffiecapsules, de lekkerste koffiebonen en doe mee aan het koffie-festival.

We zijn gevestigd in Nederland, van waaruit we de wereld willen veroveren. We hebben de ambitie om het centrum van de koffiecultuur te worden. Het samenbrengen van koffieliefhebbers van over de hele wereld. Een plek waar cafeïne-verslinders hun passie delen, een plek waar vreemden vrienden worden.

We zijn hier allemaal vrienden!